tiistai 30. joulukuuta 2014

Kansallispuistoon mars!

Uusi vuosi lähestyy ja meillä alkaa olla lomapäivät lopussa. Oon keskittynyt vaan nauttimiseen niin on kasautunut kuviakin vaikka kuinka paljon tänne ladattavaksi! Niitä voi sit purkaa ikävissään Suomesta käsin, nyt on liian hyvä draivi päällä könöttääkseen koneella ;) Nämä löpinät ja kuvat ovat kuitenkin tuoreita, köröteltiin nimittäin tänään Royal National Parkiin porukalla melomaan joella ja nautiskelemaan hellepäivästä rannalla. 






Me saatiinkin vielä loman päätteeksi spessuvieras kun Ausseissa working holidaytaan viettävä siskopuoleni tuli kyläilemään loppuvuodeksi :) Meillä olikin aika kansainvälinen porukka melomassa jälleen kerran; yksi täysin sinivalkoinen kanootti, muutama aussikajakkilaista ja yksi puoli-aussi-puoli-germaanipaatti. Meidän savolais-keskisuomalainen tiimi oli kuitenkin niin ylivoimaisessa johdossa koko ajan, että kukaan ei varsinaisesti noussut meitä haastamaan ja kisailut jäi sikseen. 

Kanootit pistettiin välillä parkkiin siksi aikaa kun pidettiin nesteytystä yllä liikkumattomammalla alustalla. Kukaan ei tällä kierroksella flipannut venettä ympäri mutta minä tietysti päätin kiipeillä oksilla joen päällä ja tietysti homma päättyi uimareissuun. Aivan upea paikka, joka kerta on ollut hauskaa ja rentoa käydä joella. Voin ehdottomasti suositella vuokraamaan veneet Audleysta. 



Koska jengi on kesä-/joululomilla nyt, on myös kansallipuistoon tulijoita runsaammin kun normaalisti. Melomisen jälkeen käännettiin auton nokka kohti Wottamollaa, jossa on kaunis ja iso picnic alue, aalloton laguuni sekä kallionkieleke, josta hypätä veteen. Pahat aavistukset kävivät toteen kun alue oli täynnä ja suljettu. Onneksi oli plan B ja jatkettiin matkaa isolle Garien rannalle :) 

Oikeestaan oli onni, että päädyttiin Garielle, sillä siellä sentään tuuli! Wottamolla oli varmasti kun hornankattila tuona päivänä, plus ettei oo kiva jos joudut käyttämään kyynärpäitä päästäksesi uimaan. Garielle mahtui sakkia ja reippaan kokoiset aallot toi pojillekin haastetta vedessä. Minäkin lähdin taas oikein itsevarmasti uimaan ja tyylikkäästi sukelsinkin muutaman pikkuaallon ali. Sit alkoikin taas meri viedä ja päädyin rannalle köhisten ja bikineitä selkäpuolelta kalastellen. Perus. Miksi en koskaan opi. :D






Ihana päivä ihanien tyyppien kanssa! Rentseilyä, ripaus urheilua ja väriäkin saatiin mukavasti, kirjo oli kylläkin punaisesta tummanruskeaan... 
Uusi vuosi otetaan vastaan huomenna kaveriporukassa grillaten ja rannalta ilotulituksia ihaillen. Tai tämä on suunnitelma, koskaan ei tiedä mitä oikeesti tapahtuu kun tällä porukalla on liikkeellä! Vuosikirje ja tavoitteet ensi vuodelle on vielä valmistusvaiheessa mutta alan toteuttaa niitä vasta päästyäni Suomeen eli huijaan tammikuun ensimmäiset 3 päivää. Kunnon lusmuiluvuosi tulossa jos ensimerkkeihin on uskominen. :D tarkoitus oli kuitenkin ihan päinvastaista. 

Perjantaina sit hypätään lentokoneeseen ja lauantaina päästään toivottavasti ihailemaan kauniita lumisia maisemia :) 

Rempseetä Uutta Vuotta kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti