maanantai 22. joulukuuta 2014

Jouluvalot

Lumettomasta joulusta puuttuu jotain. Se on se maaginen tunnelma, joka tulee lumisista puista, lumilyhdyistä ja kengänjäljistä lumessa. Täällä sen kaiken korvaa lämpö ja pimeät yöt. 

Sydneyn kaupunki on pistänyt parastaan joulutunnelman luomisessa. Monissa kohteissa valoshow oltiin tehty vivid showmaisesti, eli musiikin säestämänä valaistus vaihtuu, esim. valoilla ja väreillä saadaan näyttämään siltä, kuin ovet ja ikkunat aukeaisivat ja sisältä lentäisi parvi lintuja. Vivid showt on täällä ihan erikseen keskellä aussitalvea (kesä-heinäkuussa muistaakseni), jolloin taideteoksien pohjana toimii mm. oopperatalo.  

Nettisivuilta katselin listaa kaikista keskusta-alueen valaistuista kohteista ja päätin, etten yhtenä iltana niitä kaikkia pysty kiertämään. Oon kuitenkin varsin tyytyväinen päätökseen katsastaa St. Mary´sin kirkko, tää valoshow oli aivan uskomaton! 




Mun seuraava missio onkin opetella muokkaamaan videoita niin voisin jotain joskus pistää tännekin! Esimerkiksi tästä valoshowsta olis saanut tosi kivaa pätkää. Se on kuitenkin semmosta hiusten repimistä sitten että otetaan askel kerrallaan, kuvissakin on vielä paljon tekemistä :)























Huomenna olis tarkoitus käydä kiertelemässä lähiöitä, sillä täällä(kin) talojen joulukoristelut on lähtenyt ihan käsistä. En ole nähnyt amerikkalaista joulukoristelua muuta kuin telkkarista mutta luulisin että se on jotain samankaltaista kuin täällä. Mutta siitä kuvia toivottavasti myöhemmin tällä viikolla! :) 


Michael Bublé - It´s beginning to look a lot like christmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti