torstai 11. joulukuuta 2014

Wet wet wet

Tänne kuuluu sadetta. Epätavallisen trooppinen ilmasto vaihtui yöukkosista monsuuniin. Tässä onkin eletty varsin perusarkea tällä viikolla, tehty jouluvalmisteluja ja otettu iisisti. Sopivaan saumaan sain myös jonkun pöpön ruoasta enkä potenut yhtään huonoa omatuntoa pysytellä sisällä vällyjen alla kun ulkona palmunlehdet lenteli. Kuvat on otettu Bondilta, missä täydellisen aurinkoisen päivän jälkeen nuo myrskypilvet taas vyöryivät rannalle kastelemaan noin miljoona turistia, jotka olivat kyseisellä rantsulla noin viisi minuuttia ennen kuvan ottamista. 

En jaksa uskoa, että ollaan vietetty jo viisi viikkoa täällä. Mihin se aika on mennyt? Mulla herää jonkinnäköinen ahistus aina kalenterin katsoessa; enää kolme jäljellä, nyt äkkiä ulos ja tekemään jotain! Paljon tehtiin suunnitelmia mitä tehdään täällä ollessa mutta osaa ei ole vaan syystä tai toisesta saatu käytäntöön. Paljon noita suunnitelmia ja haaveita ollaan toteutettukin mutta osaa on vaan lykätty "koska meillä on niin paljon aikaa". Nyt sitten täytetään kalenteria ihan urakalla eikä itsekään muisteta mihin ollaan lupauduttu. Mitään isompaa reissua ei ole tiedossa, siihen ei olisi aikaa eikä rahaakaan näin pitkässä reissussa. Meillä riittää kyllä tekeminen Sydneyssäkin, siitä se ei ole kiinni. 




Pian ne myrskyt kuitenkin väistyy ja saadaan nautiskella auringosta taas, olen varma siitä. Lauantaina on meillä häät vol. 2, tällä kertaa avioon ei astele perheenjäsen vaan pitkäaikainen ystäväpariskunta. Mike on häissä groomsmanina ja mä vaan chillaan ;) Tulee olemaan taas erilainen kokemus, en malta odottaa!


U2 - Mysterious Ways



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti