perjantai 30. tammikuuta 2015

Asioilla on tapana järjestyä

Kliseinen otsikko mutta totta! Syy hetken blogihiljaisuuteen on hyvät uutiset. Osa on saattanut jo lukeakin sosiaalisen median kautta, miten seikkailuni Helsingissä ovat edenneet mutta kerrotaan nyt täälläkin; sain kokoaikatöitä fysioterapeuttina ja osa-aikatöitä kahdelta kuntosalilta ryhmäliikuntaohjaajana. Palaan siis siihen tuttuun ja turvalliseen -mutta kiireiseen- kaavaan, jossa päivät teen töitä ja sit illat jumppaan :) Enkä voisi onnellisempi olla!


Kaikki järjestyi lopulta sellaisella vauhdilla, etten kerennyt sitä edes tajuamaan. Vielä viime viikolla revin hiuksia kun en mukamas kyennyt päättämään ottaako vastaan minulle tarjotusta työpaikka vaiko eikö. Töiden aloittaminen tuntui niin houkuttelevalta, mutta silloiset auenneet mahdollisuudet kuitenkin jotenkin vääriltä. Noh, kohteliaasti sanoin kiitos mutta ei kiitos viime hetkellä ja jatkoin stressipalloiluani. Viikonlopuksi lähdin Jyväskylään rauhoittumaan, enkä uhrannut ajatustakaan työnhaulle. Tajusin, että nyt pitää vain odottaa. Olin lähettänyt parisenkymmentä hakemusta viimeisen puolentoista viikon aikana, ahkerasti soitellut perään ja käynyt seitsemässä haastattelussa. Sen täytyy riittää. 

Hädin tuskin kerkesin maanantaina Helsingin rajojen sisäpuolelle kun puhelin alkoi piristä. Voin kertoa, että oli niin superhyperonnellisuuspössis päällä OnniBussissa, ettei jäänyt varmaan keneltäkään hiljaiselta kanssamatkustajalta epäselväksi kuka sai hyviä uutisia :D Heti kun sain matkalaukun heitettyä kämpille olinkin jo järjestämässä extempore Australia Day- etkoja meillä ja tipaton tammikuu-lupaus heitettiin romukoppaan seuraavaa vuotta odottamaan. Olihan se ihan oikeutettua nipistää loppupäästäkin, kerta aloitinkin pari päivää myöhässä...eikö? 


Sitten mulle iski lamaannus. Nyt ne työt sitten oikeesti alkaa ensi viikolla ja mulla on omaa aikaa enää muutama hassu päivä! Vedin kiireesti pyjaman päälle ja katsoin melkein yhden tuotantokauden Greyn Anatomiaa putkeen keskellä päivää. Vapaapäivistä nauttiminen nousi hetkessä pohjalukemista taivaisiin. Tottakai yritin ottaa vapaa-ajasta uudessa asuinkaupungissa kaiken irti mutta jokainen työttömänä ollut tietää, miten stressaavaa se väkisinkin on. Annoin itselleni kuitenkin hyvät pisteet reilun kahden viikon palloilusta tyhjän päällä; mulla oli oikeesti aika hauskaa ja tein paljon sellaista, mihin muuten ei olisi ollu aikaa...thank god se oli kuitenkin vain reilu kaksi viikkoa, muuten olisin jo hyppinyt seinille :´D

Palasin Jyväskylään vielä täksikin viikonlopuksi, kun vielä pystyn. Ensi viikosta lähtien jääkin viikonloput lyhyeksi ohjauksien vuoksi ja kalenteri alkaa täyttyä kaikesta kivasta; on synttäreitä ja tupareita, NRJ Workouttia Turussa, hupsuttelua Kuopiossa ja vaikka mitä! Vaikka kevät tulee olemaan työntäyteinen ja kiireinen, yritän silti nauttia joka hetkestä! Tätähän mä halusin koko ajan ja nyt ne toiveet toteutuu. Luultavasti parin viikon päästä märsään, että olen ihan poikki enkä jaksa tätä enää. Muistuttakaa mua näistä onnenpotkuista silloin :)

Asioilla on tapana järjestyä. 


Pharrel Williams - Happy 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti