sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uuden vuoden kujeet

Uusi vuosi, uudet kujeet! Uusi vuosi tarjoaa uuden startin ja tilaisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä. Viime vuonna aloitin vuoden jo valmiiksi negatiivisella asenteella, tänä vuonna taas innosta puhkuen ja positiivisesti ajatellen; päätin, että tänä vuonna tulen olemaan onnellinen. 

Mun tavoitteet vuodelle 2015 on muhineet jo melkein puoleen väliin tammikuuta ja suurin syy siihen on ollut kiire. Viikossa palattiin Australiasta Jyväskylään, pakattiin kamat ja laitettiin koti valmiiksi Helsingissä. Itse muutto onnistui varsin kivuttomasti, sillä tavarat saatiin pakattua ajoissa (kiitos Äiti!) ja Jyväsmuutot hoiti homman mallikkaasti kotiin. Aina aikaisemmin olen itse hoitanut muuton perheenjäsenten avustuksella ja onhan se ollut melkoista ähellystä ja ramppaamista... Tiukan kuurauksen ja puunauksen jälkeen kämppä näytti jo tosi kivalta ja tavaroiden paikoilleen saamisen jälkeen alkoi tuntuakin jo ihan kodilta. Vain muutama laatikko on enää täällä pyörimässä ja kunhan IKEAn reissu saadaan tehtyä, on kotimmekin valmis tähän vuoteen. 

Mulla kesti aika pitkään pohtia omia uuden vuoden lupauksia tälle vuodelle myös sen takia, että halusin luvata itselleni jotain, minkä pystyn oikeastikin pitämään. Pari viimeistä vuotta on ollu tosi hektisiä, ennalta-arvaamattomia ja olen liikkunut paljon, mikä asetti omat haasteensa koko vuoden kestäville rutiineille. Tämä vuosi on kuitenkin tarkoitus pysyä paikoillaan ja rakentaa omia ympyröitä Suomessa.


Koska tarkoitus muuttoon ja kaikkiin näihin muutoksiin löytyy kotisohvalta jännittämässä Chelsea-peliä, on mulla ja Mikella yksi iso tavoite tälle vuodelle: Rakentaa elämä, joka mahdollistaa meidän jäädä pysyvästi Suomeen. Vuoden lopussa ollaan jälleen tienhaarassa, ja sillon tulee päättää viekö tie syvemmälle pohjoiseen Suomeen vaiko onko varattava lentoliput rapakon toiselle puolelle. Tämä on ihan järjettömän iso ja laaja tavoite, joka onnistuakseen vaatii työtä ja vähän onneakin. Mutta sitä saa mitä tilaa ja me yritetään! 




Omat diipimmät tavoitteet ovat oppia vielä enemmän itsestä; mitä haluan tehdä isona ja missä haluan olla hyvä. Löytää ne jutut, mitkä tuo minulle onnea? Pinnallisempia tavoitteita on päästä irti materialismista ja pysyä tikissä koko vuosi. Oon saanut omantunnonkolkutuksia mun ostosten rönsyilystä ja päätin, että harkitsen enemmän ostoksiani tästä lähtien. Ja perus hyvintointitavoite; ei vuoristorataa kunnon kanssa vaan pyrkimys tasaiseen ja nousujohteiseen vuoteen suorituskyvyn osalta. Mukava mix kaikkea; voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta :) 


Eikö olisi mahtavaa, jos jokaisena auringonlaskuna voisi olla tyytyväinen päiväänsä? Kaikki ei läheskään aina mene suunnitelmien mukaan, mutta ainakin voisi ajatella, että parhaani yritin. Näillä suunnitelmilla mennään, wish me luck! 

Tavoitteellista sunnuntaita <3


Zero 7 feat. Jose Gonzales - Futures 

2 kommenttia:

  1. Hienoja pohdintoja ja hyvät tavoitteet. Varmasti yhdessä saavutatte toivomanne, olette se verran jo tehneet tuota ravaamista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Onnea ja menestystä tulevissa koitoksissa.

    VastaaPoista