tiistai 25. marraskuuta 2014

Karvakamun synttärit

Me rakastetaan juhlia. Ja pieniäkin asioita voi juhlistaa. Tällä karvaisella pikkuisella oli nimittäin sunnuntaina 5v. synttärit ja sen kunniaksi laitettiinkin barbeque tulille! Saattoihan syynä olla muutakin, kuten perheen nuorimman lähtö reppureissaamaan, after-wedding bbq, tai pikkujoulut. 

Tällainen söpö synttärityttö meillä oli :) Huomiota ja herkkuja vastaan piti kuitenkin käydä kylvyssä vesiletkun alla ja siitähän show syntyi. Muutaman kerran pääsi pujottautumaan pannastaankin ulos ja juoksi märkänä samoin tein takapihan kuraisimpaan nurkkaan piehtaroimaan... ja eikun koko homma alusta.
Koska kyseessä olivat synttärit, meillä oli tietysti myös synttärikakku. Tosin vaan kaksijalkaisille, Chilli on nääs vegetaristi. Se päivän herkut oli kaksi kokonaista kurkkua ja porkkana ja toinen oli niin tyytyväinen. :D 

"ei mua eikä mun lelua tarvitse pestä...."
"...mutta onhan tää mukavaa olla hienona" ;)
Vielä vähän...
ei kekkereitä ilman keikkiä!
Tälle juhlaillalle oli varattuna kuumaa keliä ja odotimme +42 astetta mutta loppuen lopuksi ihan sinne asti ei elohopea kohonnut ja illalla mua tuttuun tapaan taas paleli. Siitähän keskustelut saikin hyvän alun kun pohjoismaalainen vetää neuletta kananlihan päälle muiden hikoillessa. "Eikö sun jos jonkun pitäis olla tottunut kylmään?" Mun toleranssi Suomi-keskusteluille on madaltunut huomattavasti sitten viime vuoden. Uudestaan ja uudestaan saan vastailla kysymyksiin "oh! Finland! ...or England..?" ja "isn´t it cold there?!". Toinen vaihtoehto on hämmentynyt hiljaisuus, jota seuraa iPhone kartan kanssa ja kysymys "where is Finland on the map again? Ero tänä vuonna on siinä, ettei mun tarvitse yksin vastailla näihin kysymyksiin. Mike saa vastailla Suomessa jatkuvasti kysymyksiin kenguruista ja Australiassa sitten puolestaan on aheena jääkarhut. Nää on näitä meidän elämän suuria ongelmia ja valituksen kohteita :D 

hellepäivän maximekko
Peanut butter kanaa tulilla
peruna- ja punajuurisalaattia, katkarapuja, patonkia, avokado-päärynä-rucolasalaattia ja mitä vielä
Carly viimeistä viikonloppua kotona!
 


















Toisena ja tärkeämpänä näkökulmana on kuitenkin ihanaa, miten ihmiset on niin kovin kiinnostuneita kaukaisesta pohjolasta. Vaikka täällä on ihmisiä vähän joka kolkasta maailmaa, he pitää kuitenkin Suomea eksoottisena. Tiedän kourallisen suomalaisia, jotka asuvat Ausseissa, mikä on olematon määrä vähän reilu 22 miljoonan asukkaan maassa. 

Saatoin vähän eksyä aiheesta mutta pointtina se mieletön sosiaalinen elämä täällä, josta haluan ottaa aineksia omaan elämääni ja tuoda palasia mukanani minne ikinä elämässä kuljenkin. 

Savage Garden - So Beautiful

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti