perjantai 1. toukokuuta 2015

Berttojen vappendaalihässäkät

Muistatteko vielä Bertat? Meidän hullunkurisen tanssiporukan, jolla vielä kolme vuotta sitten keikkailtiin kauppakeskuksissa, messuilla ym. kekkereissä. Jyväskylän kaverit ainakin tietää, että vaikka yritys tanssiryhmänä on jo haudattu, tämä porukka porskuttaa edelleen vapaa-ajalla ja pitää ehkä jopa hauskempaa aikaa yhdessä kuin Blaze-tanssijoiden aikaan kun niskassa oli paineet ja stressi. Siispä mikä olisi parempi tapa viettää vappua kuin näiden murusten kanssa?! Kamera kävi kuumana ja luvassa onkin värikästä ja hupsua (lue: retardia) materiaalia vapun aatolta. 






Flunssainen synttärisankari Veerakin pääsi onneksi mukaan juhlitaan ja päätimmekin järjestää hänelle extempore-yllätyksen. Jännän äärellä oltiin ja seuraavassa yllätys Veeran sanoin... ;)

Aurinkoiset vappupäivän terveiset Helsingforssista Ruoholahden sydämestä! Eilen saapuessani kaupunkiin en arvannut kuinka huikeat 24 tuntia olivat odottamassa elämistä. Bussissa sain viestin salatusta numerosta, jossa käskettiin ilmoittautua rautatieaseman Co Baguetteen omalla nimellä asap, kun ulostun bussista. Tiskiltä sain mystisen kirjekuoren, jonka sisältä löytyi ensimmäinen tehtävä ja kaksi euronen. Tehtävänä oli hilpasta Kampin Tigeriin ostamaan annetulla rahalla vappuhärpäkkeet, ottaa todiste ja julkaista se instagramissa. Päädyin upeaan veitsipantaan ja leihin. Zädääm veitsitetty hawajilainen ready for the next challenge. Julkaisun jälkeen puhelimeen pämähti seuraavat ohjeet. Näitä taskeja sateli pitkin iltaa huipentuen viiden ruoan makutestiin, josta sain täydet pojot aayee!! Viimein, kun sain avata simmut näkökentäs avautui Sallan leipasema suklaakakku liukuvärjätyillä kierrekynttilöillä varustettuna. Erittäin bueno makuelämys! Ei oo parempaa tapaa viettää vappua ja 25v synttäreitä, kuin parhaiden ystävien ympäröimänä. Ruokaa oli riittävästi ja emäntä oli kaunis! Erittäin kiitollinen näistä hetkistä! En vielä osta Helsinkiä, mutta hyväksyn sen olemassa olon. 
Puzi puz Ahosen Veera







Joskus on vaan hyvä olla täysin pöhkö. Vetää överiksi. Mennä yli. Kaikkien kanssa ei edes pysty heittäytymään. Turha edes mainita että näiden tytsyjen kanssa omana pöhkönä itsenä oleminen tulee ihan luonnostaan. Mike pysyi kiitettävästi menossa mukana siihen asti, kunnes sai Ollista kohtalotoverin. 





Ruokaöverit oli tietysti illan teema, vaikka osa ruoista juostiinkin kaupasta vasta noin kaksi minuuttia ennen kuin kaupat sulkivat ovensa aattoiltana. Mihin se hyvä suunnittelu aina unohtuu? Vaikka ei voi kyllä valittaa, ruokaa oli enemmän kuin tarpeeksi ja loppuillasta tehty ulkoilu Veeran Amazing Race-rastien muodossa oli pikemminkin vyöryminen alas portaita ja kieriminen täysillä vatsoilla kanavan varrella. Jännä kyllä, itse ruoista ei ole kuvan kuvaa, luultavasti huutonälällä oli jotain tekemistä asian kanssa...







 










Ah, näille kuville nauretaan vielä monta iltaa. Kiitos ihanaiset naiset ja miehet illasta <3 HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE! 

Loppuun laulu, joka parhaiten kuvaa meidän aattoiltaa :´D

The Black Eyed Peas - Let´s get retarded

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti