torstai 23. lokakuuta 2014

Hyppy tyhjyyteen

Uusi alku. Uusi sivu. Uusi elämä.

Tämä blogi kuuluu naiselle, jonka sydän on puolitettu Suomen ja Australian välille. Sisältönä pääasiassa sitä sun tätä ja kaikkea mahdollista, ainakin nyt aluksi.
Elämäni pähkinänkuoressa: Jyväskyläläinen mimmi, fysioterapeutti, ryhmäliikunnanohjaaja ja matkustushullu. Kirjoitin vuoden 2013 Oceanic Life-blogia ystäväni kanssa reppureissauskokemuksestani Ausseissa. Kipinä jäi muhimaan täksi vuodeksi ja leimahti nyt liekkeihin kun Australiaan paluu vahvistui. Tällä kertaa suunnitelmissa on viettää kaksi kuukautta kesässä ja suunnata kotiin heti uudenvuoden juhlinnan jälkeen. Hauskaa, että sanoin kotiin, sillä minullahan odottaa kodittomat ajat jälleen eikä siis kämppää ole vielä toistaiseksi tiedossa. Kotipaikkani siis muuttuu reissun jälkeen Jyväskylästä Helsinkiin. Kuinka jännää! Koko loppuvuoden rumba on yhtä hyppyä tyhjyyteen, sillä varmaa työpaikkaa tai kattoa pään päälle ei vielä toistaiseksi ole järjestynyt. Miksi ihmeessä sitten teen tämän kaiken? No rakkauden takia tietysti.

Olen ajatellut tämän vuoden vaan siirtymävuotena, jolloin oon tavallaan hyväksynyt sen, etten ole kovin tyytyväinen elämääni. "Tää on vaan väliaikaista" -lausetta olen toistellut useampaan kertaan ja sillä pitänyt päätä kasassa. Syksyn tullen heräsin siihen, ettei mulla ole elämässä mitään siirtymävaihetta vaan se on perhana elämää kaikki ja siitä pitäis ottaa kaikki irti! Aloin siis tehdä muuttoremonttia elämässäni ja pohdin, mitä oikeasti haluan tehdä ja kokea, mikä on tärkeää. Olen edelleen sillä tiellä mutta jossittelun olen ainakin heittänyt romukoppaan. Isoja ja rohkeita päätöksiä on tehty oman onnellisuuden eteen vaikka niihin kuuluu aina omat riskinsä. Ei ole oikotietä onneen ja oikea tie ei ole aina se helpoin valinta. 



Nyt lakkasin vain haaveilemasta ja ryhdyin oikeasti toteuttamaan asioita, joita haluan tehdä elämässäni. Blogi on yksi niistä.
Unelmat on tehty toteutettaviksi!

Vailla huolia. 7 Mile Beach, NSW 2013
Tervetuloa matkalle kanssani! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti