sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Hello October

Syksystäkin voi löytää kauneutta. Ajattelin pitkään, että syksy on rumaa, koska luonto kuolee ja kaikki hidastuu kylmän takia. Mutta luonto kuolee, jotta uusi luonto voisi nousta seuraavana keväänä. Vähän kuin feeniksin tarina, eikös? Siispä lainasin tuota ajatusta vähän omaan ajatusmaailmaani; onhan vähän vastuuntunnotonta irtisanoutua työpaikoista ja jättää kaikki taakseen ennen kuin tietää tulevasta. Mutta. Vanhan pitää loppua ensin, jotta uusi alku koittaisi. Tulevasta reissusta pitää osata nauttia ja stressata ensi vuodesta vasta sitten kun on ihan pakko! 

Näillä mietteillä vietimme lauantaipäivää Suonenjoella. Harmaa ja pirun kylmä päivä järvien keskellä, mutta valoa siihen toi perheenjäsenet sekä kaksi valloittavaa nelijalkaista; kameraa vihollisena pitävä hupsu terrieri Missi ja humppana kaikkien kaveri Rilla. Käytiin sanoo karpaloille moi suolla ja myös seikkailemassa vanhalla museokanavalla. 









 
En ollenkaan pahoillani marras- ja joulukuun missaamisesta! Joulu tulee olemaan todella erilainen tänä vuonna Ausseissa, sainhan siitä jo maistiaisen viime vuonna kun päätin sapattivuoteni siellä päivää ennen aattoa. Samalla kun sanoo heipat ystäville ja perheenjäsenille, tulee toivottaa myös Hyvät Joulut, mikä on vielä tosi omituista. Ja saatiinhan me jo eka oikea joululahjakin! Ja glögiähän on lipitetty kun viimeistä päivää jo viikkoja ;)



Tänään on ollu semmonen pöhnäpäivä, ettei toista tänä vuonna. Eilisen synttärijuhlimiset otti vähän koville vaikka oli ihanaa päästä tuulettumaan, juhlia rakasta ystävää ja tanssia kui viimeistä päivää. Nukuttua on tullu reilusti enemän kun oltua hereillä ja hereillä ollessakin lenkkeilty vaan jääkaapin ovelle. Kynttilät palamaan harmaaseen päivään ja viltin alle, pimeyttä ei kestä enää kauaa. Hello October tulee olemaan byebye October viikon päästä, jollon me lennetään kylmästä lämpimään! :)

John Mayer - Your body is a wonderland


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti