sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Savon talviriemut

Ensimmäinen työviikko uusissa työpaikoissa klaarattu läpi! Paljon uusia juttuja sulatetavana ja loputtomasti opeteltavaa mutta into ei oo vielä laantunut, päin vastoin! Täysi työviikko ei ollut kuitenkaan niin rankka kun kuvittelin, ehkä tammikuun totaalinollaus auttaa minua pysymään skarppina ainakin helmikuun loppuun. Ryhmäliikuntatunnitkin starttasivat tällä viikolla, siitä työpaikasta kerron vähän lisää myöhemmin kun kaikki on valmista ;)

Perjantaina tuli kuluneeksi kokonainen kuukausi Helsingissä asumista! Mieletöntä, miten nopeasti asiat järjestyivät. Kuukauden sisällä olen kerennyt käymään kaksi kertaa kotona Jypinkylässä ja tänä viikonloppuna oli vuorossa Savo. Tässä kuvapläjäys meidän talviriemuista piristämään teidän sunnuntaita! 




Ihan uskomatonta, miten koirilla on yksinkertaiset ilot; Miken kanssa heiteltiin näille kahdelle sankarille frisbeetä jäällä varmaan kaksi tuntia putkeen ja voin sanoa, että väsyttiin heittämiseen ennen kun koirat väsähtivät hakemiseen. Siinä tilanteessa saat kyllä niiden jakamattoman huomion ja olet varmasti hauskin ihminen koko maailmassa. 








Katsottiin just, että näytetään ihan eskimoilta näissä kuvissa. Satuttiin löytämään aleista melkein samanlaiset takit ja nyt sitten ei voida herran mukaan näyttäytyä yleisillä paikoilla nämä takit päällä kun näytetään liian samalta. Tiedättekö, sellasilta ällöiltä pareilta. Mutta tämäpä ei ollut yleinen paikka, eikä arvostelijoita mailla halmeilla! ;)

Ootteko muuten ikinä kokeilleet tasasella lumilautailua? Ihan superhauskaa! Vauhti tulee moottorikelkasta ja itse vaan roikut mukana! Laitettiin n. 15 metriä pitkä köysi kiinni puukapulaan, lauta kiinni ja avot! Tämä menopeli kulki minä perässään n. 40 km/h ja perässä oli helppo kikkailla laudalla. Laiskotti sen verran, ettei väsätty hyppyreitä, jääköön se sitten ensi kertaan. Ainoa huolen aihe oli kelkan uppoaminen jään päälle nousseeseen veteen... Minähän sen kelkan muutama talvi takaperin upotin tyylikkäästi veteen :D Nyt sitten kiljuin kuin viimeistä päivää Mikelle, että se kaasuttaisi kunnolla kun perä alkoi upota. Se raukka luuli, että vesi on itse järveä, niin ettei siinä kohdalla ole kunnollista jäätä. Ilmankos oli vähän kalpea kun päästiin takaisin rantaan.





Tänään illalla matkataan takaisin Helsinkiin valmistautumaan uuteen viikkoon. Akut on ladattu. 



Savage Garden - Animal Song 

1 kommentti:

  1. Kiitos käynnistä ja piristyksestä. Onneksi aurinko vähän edes pilkisteli, saitte upeita kuvia. Mikesta tuli sitten meidän koirien sankari, hauska heppu, jaksoi hauskuuttaa sekä sisällä että ulkona. Tim seisoo vankkumatta ylätalon nurkalla ja saa pikkuhiljaa keltaiset varpaat ;)

    VastaaPoista