sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Aurinko!

Terkut aurinkoisesta Helsingistä! Oon enemmän kuin innoissani keväästä, niin paljon nähtävää ja tehtävää! Heti kun pääsin työnmakuun aloin jo haaveilla lomasta...mutta hyvällä tavalla :) Tykkään suunnitella ja ottaa selvää asioista, varsinkin jos ne on niinkin mukavia kuin loma-aktiviteettien selvitys. Pidetään kuitenkin jalat maassa vielä vähän aikaa ja nautitaan kauniista Suomesta!

Sunnuntaina oli niin paljon auringonvaloa pihalla, ettei kukaan malttanut pysyä sisällä. Itsekin lähdin aurinkokylpyyn ja biitsille :D Oli siellä vielä vähän hyisevä tunnelma, vaikka ostaa sai lämpöistä juotavaa ja makkaraa pulkkamäkeilyn jälkeen. 




Minulle ja Mikelle tämä ei ollut ihan tavallinen viikonloppu. Käytimme joululahjaksi saamaamme lahjakorttia Flamingon Day Spassa ja hieronnasta ulos kävelikin kaksi täysin pihalla olevaa urpoa. Miten voikin kroppa mennä noin sekaisin hieronnasta? Kai oltiin molemmat aika jumissa, näytettiin molemmat huoneista poistuttua siltä kun oltaisiin juuri herätty talviunilta. Mutta ihanaa, aivan i-h-a-n-a-a! Kunnon arjen luksusta. Sunnuntai olikin Miken synttäripäivä ja päivään liittyi vielä lisää hemmottelua...täytyy sanoa että herkuton helmikuu oli toivoton tapaus jo alkuunsa mutta nyt se idea viimeistään haudattiin, sen verran on nimittäin tullut mässäiltyä tänä viikonloppuna. Mutta joskus on parempi heittää aivot narikkaan ja vaan nauttia! Nauttikaa tekin alkavasta viikosta ja siitä auringosta :)




John Farnham - Pressure Down

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti