sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät!

Kuinkahan monta samanaiheista postausta saisin julkaista tänä keväänä? Kymmeniä? Kevät on vaan niin parasta! Tämä valon ja lämmön määrä oli tänä viikonlopuna jotain niin tervetullutta. 

Meidän viikonlopputerveiset tulee Jyväskylästä, johon säntäsimme heti töiden päälle perjantai-iltana. Upeat hankikannot kutsui jo perjantaina, vaikka oli pilkkopimeää. Asutaan siis sen verran maalla, ettei siellä ole katuvaloja kuin puoleen väliin tietä ja peltoa riittää. Siinä sitten puolisokeana lähdettiin iltapalansulatuslenkille hangenkuorille ja toiveikkaana tiirailtiin revontulia. Illan saldona kireät niskat taivaisiin tuijottelusta sekä mustelmia kompuroidessa omiin jalkoihin pellolla, joka on siis tasaisempi kuin hollannin maaperä. 




Aamusta en malttanut nukkua vaan halusin päästä nauttimaan tuosta kummallisesta kirkkaasta taivaanmollukasta, josta olin jo niin päässyt vieraantumaan. Lähdettiin porukalla suksien ja juosten vetämään pikku lämmittelylenkki pelloilla... ja innostuttiin niin, että käytiin jo melkein toisen kaupunginosan puolella... Pienen tankkauksen jälkeen uudestaan radalle pulkat messissä. Pienessä kylässä kaikki tuntevat toisensa ja kirkkaat säteet olivat ajaneet naapuritkin kokoistaan kokoontumaan hangille ja keräämään pajunkissoja. Oli siinä hieman selittelemistä Mikelle, että minkä takia raahaamme kotiin kasaa risuja, koristelemme ne ja vielä käymme huitomassa niillä vieraiden ihmisten ovilla ;D 

Pulkkailusta tuli hitti! En taaskaan ollut osannut kuvitella, että maailmassa on lapsia, jotka ei ole koskaan pulkkaillut! Tämä 28-vuotias "lapsi" otti sitten vähän takaisin menetettyä aikaa. Läheisellä laavulla paistettiin makkarat ja tikkupullat ja kiipeiltiin puissa. Todella vapauttava ja rentouttava viikonloppu siis :) Toivottavasti kirkkaasta auringosta päästään nauttimaan vielä paljon!




Creedence Clearwater Revival - Lookin' out my backdoor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti